Lõunasöögi retseptid

Guljašš sealihast 

Harri Ilves, 16. jaanuar 2008, 13:23
Guljašš sealihast 
Guljašš sealihast.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g sea tagaosa või abatükk ilma kondita
125 g hakitud sibul
0.5 sl või
0.25 tl sool
0.25 tl jahvatatud must pipar
0.5 dl vesi

Valmistamine
Lõika liha 3-4 cm suurusteks kuubikuteks, pruunista ahjupotis võis. Lisa hakitud sibul, maitseained ja vesi. Hauta edasi ahjus madalal kuumusel 1,5 tundi või kuni liha on pehme ja sibulatest on moodustunud kaste. Serveeri keedetud riisi, kartulite või pastaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee