Lõunasöögi retseptid

Neerusalat 

Toidutare, 10. veebruar 2005, 02:14
Hiina roog. Neeru-kurgisalat õlikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
62.5 g seaneerud
50 g värske kurk või lehtsalat
1 tl sojakaste
1 tl seesami- või oliivõli
(äädikas)
(sool)

Valmistamine
Seaneerudel eemaldatakse kelmed ja rasv. Neerud lõigatakse peenteks ribadeks, valatakse üle keeva veega ja keedetakse küpseks, kurnatakse. Salat pestakse ja lõigatakse või rebitakse väiksemateks lehtedeks, kurk lõigatakse ribadeks. Lehtsalatiga valmistades asetatakse neerutükid salatilehtedele, kurgiga valmistades pannakse neerutükid alla ja kurk peale. Õlist ja maitseainetest valmistatakse marinaad, mis valatakse salatile. Lehtsalati puhul lisatakse äädikat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee