Lõunasöögi retseptid

Praetud sellerid maksaga 

Toidutare, 10. veebruar 2005, 01:52
Belgia roog. Praetud sellerid maksaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk suur keedetud sellerilõik
0.5 sl või või margariin
1 tk suur maksalõik (sellerilõigu suurune)
0.5 sl jahu
0.25 tk muna
Riivsai
sool
Must pipar
sidrunimahl
1 tk röstsaiaviil

Valmistamine
Sellerilõigud praetakse osas rasvaines mõlemalt poolt helekollaseks. Maksalõigud vasardatakse kergelt, veeretatakse jahus, kastetakse siis munasse ja lõpuks paneeritakse riivsaias. Praetakse teises osas rasvaines, asetatakse sellerilõikudele. Nii sellerile kui maksale puistatakse soola ja pipart, piserdatakse sidrunimahla. Serveeritakse röstitud saiaviiludele asetatult kohe peale praadimist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee