Kiudainerikkad toidud

Mahlane tomatipirukas pestoga 

Toidutare, 15. detsember 2008, 14:00
Tomatipirukas Jaan Heinmaa
Tomatipirukas on kasutatud pestokastet, mis annab oivalise maitse. Parim on pirukas veidi jahtunult.

Koostisosad
500 g lehttainas
2.5 dl *hapukoor
3 tk muna
3 sl Pesto
0.25 tl Must pipar
6 tk Tomat
200 g kirsstomat
0.5 tl sool
0.25 tl Must pipar
Basiilik (värske)

Valmistamine
Rulli tainas laiali ja kata sellega ahjupann. Sega hapukoor, munad, pesto ja must pipar. Määri segu tainale. Kata pirukas viilutatud tomatite ja poolitatud kirsstomatitega. Maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 200°C juures praeahjus 20 minutit. Puista peale värsket basiilikut.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee