Linnuliha retseptid

Kookose-kanasupp 

Toidutare, 21. veebruar 2005, 23:58
Taipärane kookose-kanasupp šampinjonidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
50 g Šampinjonid
75 g viilutatud broileri rinnafilee
0.5 tk sidrunrohu kõrs
ingver (või kalganirohujuur
0.25 tk tšillipipra kaun
1 dl vesi
0.75 sl kalakaste
0.125 tk sidruni mahl
1.25 tk laimileht (või laimikoore viil)
värske koriander
100 ml kookospiim

Valmistamine
Tükelda šampinjonid ja sidrunrohi. Koori ingver ja lõigu viiludeks. Haki tšillikaun peeneks. Vala kookospiim ja vesi potti ning aja keema. Lisa potti tükeldatud seened, sidrunrohi, ingver ja tšilli, samuti kalakaste ja sidrunimahl. Aja keema. Lisa broileriviilud ja laimilehed (või laimikoor). Keeda, kuni kanaliha on pehme (umbes 5 minutit). Serveerimisel kaunista värske koriandriga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee