Kiudainerikkad toidud

Kõrvitsa-õunasalat 

Toidutare, 9. veebruar 2005, 22:20
Kõrvitsa-õuna toorsalat.

Koostisosad
2 tk hapukas õun
200 g Kõrvits
2 sl (võib ka vähem) suhkur
1 sl sidrunimahl
Kaneel (jahvatatud)
2 sl värsked või külmutatud marjad (punased sõstrad,jõhvikad,pohlad)

Valmistamine
Riivige kõrvitsa viljaliha jämeda riiviga ja nõrutage. Õunad koorige, eraldage seemnekojad, viljaliha riivige jämeda riiviga. Lisage tumenemise vältimiseks sidrunimahla. Segage salatiained, maitsestage suhkru, sidrunimahla ja kaneeliga. Serveerimisel kaunistage marjadega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee