Gluteenivabad retseptid

Kihiline kalasalat riisi ja munaga 

Toidutare, 9. veebruar 2005, 20:54
Kihiline kalasalat riisi ja munaga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g (1 karp) õliga kalakonserv (lõhe-,forelli-,tuunikalakonserv)
4 sl riivjuust
4 dl keedetud riis
6 tk keedetud muna
1 tk salatisibul
3 dl mahedamaitseline majonees
2 sl hakitud petersellilehed

Valmistamine
Kalakonserv nõrutage, kala tükeldage. Eraldage munakollased. Juust riivige peene ja munavalged jämeda riiviga. Munakollased ja sibul hakkige. Pange kõik salatiained kihiti klaaskaussi: esmalt munavalgekiht, seejärel kala-, sibula- ja juustukiht. Majonees valage salatile ning sellele munakollasekiht. Hakitud peterselli võib riputada kihtide vahele ja salati peale. Salat katke toidukilega ning pange serveerimiseni külmikusse maitsestuma. Enne laualeandmist kaunistage maitserohelisega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee