Tortide retseptid

Kirsi-kohupiimarull 

Toidutare, 9. veebruar 2005, 19:45
Kirsi-kohupiimatäidisega rullbiskviit.

Koostisosad
4 tk muna
2 dl suhkur
1 dl nisujahu
1 dl tärklis
1 tl Küpsetuspulber
300 g *kohupiimapasta
1 dl paksem hapukoor või Rama Creme Fraiche
0.5 dl suhkur
2 tl vanillsuhkur
2 dl kirsimoos

Valmistamine
Vahustage munad suhkruga valgeks vahuks. Lisage ettevaatlikult segades hulka küpsetuspulbri ja tärklisega segatud jahu. Valage taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja tõmmake suure noaga ühtlaseks. Küpsetage ahjus 200°C juures 10 minutit. Valmis biskviit kummutage kandikul olevale suhkruga üleraputatud küpsetuspaberile. Määrige soe biskviit moosikihiga ja seejärel kokkusegatud kohupiimakreemiga (või vastupidi: kohupiimakreem alla ja moos peale). Keerake biskviit küpsetuspaberi abil rulli, ühenduskoht jäägu allapoole. Enne serveerimist hoidke biskviiti pool tundi kuni tund jahedas, et see maitsestuks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee