Itaalia köök

Kannelloonid hakklihaga 

Toidutare, 22. märts 2011, 10:59
Hakklihaga täidetud kannelloonid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk kannelloonid
150 g hakkliha
12.5 g pesto
sool
Must pipar
25 g Sibul
0.5 dl vahukoor
0.5 dl piim
0.75 g Tüümian
25 g riivitud parmesani v. muud kõvat juustu

Valmistamine
Segage hakkliha, hakitud sibul ja pesto kokku ning maitsestage soola ja pipraga. Täitke kannelloonid (suured toruja kujuga pastatooted) täidisega ja asetage torukesed ahjuvormi. Järgmisena segage piim, vahukoor, tüümian ning maitsestage soola ja pipraga. Valage kaste täidetud kannelloonidele ja küpsetage rooga ahjus 180°C juures 20-30 minutit. Mõni minut enne küpsemisaja lõppu riputage roale riivitud parmesani juustu ning küpsetage veel veidi. Serveerimisel kaunistage tüümianioksakestega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee