Väherasvased toidud

Tomati-kalaminestroone 

Toidutare, 10. oktoober 2008, 08:12
Tomati-kalaminestroone. Itaaliapärane püreesupp spagettidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 dl kalapuljong
0.5 dl vahukoor
25 g tomatipüree
18.75 g Sibul
6.25 g Küüslauk
50 g spagetid
0.5 sl sidrunimahl
tärklis

Valmistamine
Murdke spagetid umbes 2 cm pikkusteks ja keetke need vastavalt pakendil antud juhistele. Hakkige sibul ja küüslauk. Praadige neid kergelt õlis, lisage tomatipüree ja hautage veel veidi. Kallake juurde puljong ning keetke 5-10 minutit. Valage kõik see köögikombaini, purustage ning ajage segu läbi sõela. Lisage vahukoor ja sidrunimahl ning paksendage leemekest tärklisega, vajadusel maitsestage soola ja pipraga. Viimasena lisage keedetud pasta ja serveerige siis.