Väherasvased toidud

Tomati-kalaminestroone 

Toidutare, 10. oktoober 2008, 08:12
Tomati-kalaminestroone. Itaaliapärane püreesupp spagettidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 dl kalapuljong
0.5 dl vahukoor
25 g tomatipüree
18.75 g Sibul
6.25 g Küüslauk
50 g spagetid
0.5 sl sidrunimahl
tärklis

Valmistamine
Murdke spagetid umbes 2 cm pikkusteks ja keetke need vastavalt pakendil antud juhistele. Hakkige sibul ja küüslauk. Praadige neid kergelt õlis, lisage tomatipüree ja hautage veel veidi. Kallake juurde puljong ning keetke 5-10 minutit. Valage kõik see köögikombaini, purustage ning ajage segu läbi sõela. Lisage vahukoor ja sidrunimahl ning paksendage leemekest tärklisega, vajadusel maitsestage soola ja pipraga. Viimasena lisage keedetud pasta ja serveerige siis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee