Hommikusöögi retseptid

Tatrajahu pliinid 

Toidutare, 22. märts 2011, 11:03
Tatrajahu pliinid. Slaavlaste vastlaroog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 dl tatrajahu
2 dl piim
pärmi teelusika otsaga
1 tl suhkur
sool
1 sl praadimiseks rasvaine
1 tk Muna

Valmistamine
Segage soojendatud, leige piim pärmi ja tatrajahuga ning pange siis 2-3 tunniks kerkima. Kerkinud tainale lisage veel veidi käesooja piima, soola ja suhkrut ning muna. Segage ja laske veel tunnike soojas kohas seista. Seejärel küpsetage õli või rasvaga pannil. Serveerige koos hapukoorega. Antud kogusest saab 3 pliini.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee