Linnuliha retseptid

Hiina teekana 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 09:16
Tervelt küpsetatud kana

1 keskmise suurusega broiler 20 g riivitud ingverijuurt 1 tl kaneeli 2 dl kuiva sherrit 1 dl vett 7 g rohelisi teelehtimaapähkliõli Hõõru broiler seest ja väljast soolaga, seejärel suhkruga. Pane kana ahjuvormi, kalla üle sherriga. Puista peale ingver ja kaneel ning kalla vormi põhja vett. Kata vorm fooliumiga ja pane kuumaveevanni. Küpseta keskmiselt kuumas ahjus 80-90 minutit. Kuumuta sügav wok-pann ja pane teelehed pannile. Kuumuta aeglasel tulel, kuni teelehtedest hakkab eralduma kerget valget suitsu. Pane küpsetatud broiler pannile, kata pann hoolikalt kinni ja hoia broilerit 4-5 minutit suitsus. võta pann tulelt. Prae broilerit õlis tugeval kuumusel 5 minutit, kuni broiler on ümberringi täiesti pruun. Serveeri koos blansheeritud spargelkapsaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee