Küpsetamata magustoidud

Õhuline bubert 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 07:53
Bubert jahust.

1 l piima
6 muna
1.5 dl suhkrut
6 sl nisujahu
2 tl vanillsuhkrut
veidi soola
Eralda munakollased ja -valged. Vahusta munakollased tavalise ja vanillsuhkruga tugevaks vahuks, sega juurde jahu. Vahusta munavalged tugevaks vahuks, maitsesta soolaga. Kuumuta piim keemiseni. Lisa munakollastele veidi piima, sega ja vala segu kuuma piima hulka. Kuumuta segades, kuni segu pakseneb.
Lisa vahustatud munavalged. Kuumuta kergelt läbi ja tõsta jahtuma.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee