Küpsetamata magustoidud

Apelsini-keefiritarretis 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 07:35
Tarretis apelsinimahlast ja keefirist.

6 dl keefiri
1-2 tl riivitud apelsinikoort
0,5 l apelsinimahla
3 tl zelatiini
1,5 tl vanillsuhkrut
suhkrut
1. Leota zelatiini väheses külmas vees umbes 5 minutit.
2. Kuumuta apelsinimahl keemiseni ja lahusta selles zelatiin.
3. Sega kõik ained kokku, lisa maitse järgi suhkrut ja kalla väikestesse magustoidu- või jäätisepokaalidesse. Lase mõni tund jahedas tarduda.
4. Serveeri apelsinilõikude ja vahukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee