Linnuliha retseptid

Magus tšillikana 

geeru, 10. oktoober 2008, 07:17
Kanafilee tšillikastme ja meega

3 kuni 4 sl Amoy tšillikastet 2 sl vedelat mett 2 sl oliivõli 4 nahaga kanafileed 2 küünt viilutatud küüslauku Serveerimiseks: 1 sektoriteks lõigatud laimi Pane grillahi kuumenema.Sega tšillikaste, mesi ja õli suures kausis. Tee igale kanafileele terava noaga 3-4 sisselõiget. Maitsesta soola ja pipraga, ning suru paar küüslauguviilu naha alla. Kasta kanafileede nahata pool mee-õli-tšillisegu sisse. Ülejäänud segu hoia alles.Pane kanafileed (restiga) grillpannile, nahk allpool, ning grilli 8 minutit, kuni filee on pealt kuldne ja kleepuv. Keera fileed ringi, pintselda nahapool ülejäänud seguga ning grilli veel 6-8 minutit, kuni kana on läbinisti küps. Serveeri kohe, kõrvale laimi- või sidruniviil.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee