Kiudainerikkad toidud

Pihlakamoos konjakiga 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 19:48
Pihlakamoos konjakiga.

2,5 dl vett
1 kg suhkrut
2 l pihlakamarju
3 l vett
0,5 dl konjakit
 
Keeda vett ja suhkrut 10 minutit. Kalla marjad siirupisse ja keeda väikesel kuumusel, kuni marjad tumenevad ehk 12 – 15 minutit. Väldi pikemat keetmist, sest siis eraldub marjadest mahl, marjad muutuvad maitsetuks ja tõmbuvad krimpsu. Lisa alkohol, tõsta moos kohe kuumadesse purkidesse, keera kaaned kinni. Säilita pimedas ja ühtlase temperatuuriga kohas, nt seinakapis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee