Kalatoitude retseptid

Pastaroog suitsulõhega 

Toidutare, 28. detsember 2004, 15:22
Juustutäidisega tortelliinid suitsulõhega koorekastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
37.5 g külmsuitsulõhe
värske till
62.5 g juustutäidisega tortelliinid
0.25 tk Sibul
0.25 küünt Küüslauk
0.25 sl või
0.25 sl nisujahu
0.5 dl kohvikoor
sool
Must pipar
12.5 g forellimari
0.25 tk väike punasibul

Valmistamine
Lõigu külmsuitsulõhe viiludeks ja haki till peeneks. Koori punasibul ja lõigu peeneks. Keeda tortelliinid pakendil antud juhendi järgi. Koori sibul ja küüslauguküüs ning haki peeneks. Prae pannil või sees. Lisa pannile jahu, sega hästi läbi ja lisa siis ka koor. Sega kogu aeg korralikult. Maitsesta kaste tilli, soola ja pipraga. Lisa pooled lõheviilud ja keedetud tortelliinid. Kaunista pealt forellimarja, hakitud tilli, punasibula ning lõheviiludega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee