Linnuliha retseptid
28. detsember 2004, 13:26

Kanafilee küüslaugu-piprakastmes

Kanafilee küüslaugu-piprakastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g broilerifilee
0.5 küünt Küüslauk
0.125 tl valge või must pipar
0.5 tl Äädikas
0.25 tk muna
1 sl kartulitärklis
0.25 dl õli
0.5 sl hele sojakaste
0.5 sl tomatipasta
1.5 dl kanapuljong
0.25 tk roheline tšillipipar
sool
0.5 sl hakitud petersell
koriander
marinaadi jaoks sool

Valmistamine
Valmistada marinaad tükeldatud küüslaugust, piprast, soolast, äädikast, munast ja poolest kartulitärklisest. Marinaad segada väikesteks tükikesteks lõigatud broilerilihaga, katta toidukilega ja lasta seista külmikus 15 minutit. Kuumutada pannil õli, lisada küüslauk ning kuumutada läbi. Lisada broileritükid ja praadida 2-3 minutit. Lisada tomatikaste ja sojakaste ning kuumutada segades minuti jagu. Siis valada juurde puljong. Kui kaste keeb, lisada eelnevalt vähese külma veega segatud ülejäänud tärklis. Segada ja lisada hakitud tšillipipar, sool ning petersell ja koriander. Serveerida koos riisi-, nuudli-, pasta- või kartulilisandiga.