Linnuliha retseptid

Kanafilee küüslaugu-piprakastmes 

Toidutare, 28. detsember 2004, 13:26
Kanafilee küüslaugu-piprakastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g broilerifilee
0.5 küünt Küüslauk
0.125 tl valge või must pipar
0.5 tl Äädikas
0.25 tk muna
1 sl kartulitärklis
0.25 dl õli
0.5 sl hele sojakaste
0.5 sl tomatipasta
1.5 dl kanapuljong
0.25 tk roheline tšillipipar
sool
0.5 sl hakitud petersell
koriander
marinaadi jaoks sool

Valmistamine
Valmistada marinaad tükeldatud küüslaugust, piprast, soolast, äädikast, munast ja poolest kartulitärklisest. Marinaad segada väikesteks tükikesteks lõigatud broilerilihaga, katta toidukilega ja lasta seista külmikus 15 minutit. Kuumutada pannil õli, lisada küüslauk ning kuumutada läbi. Lisada broileritükid ja praadida 2-3 minutit. Lisada tomatikaste ja sojakaste ning kuumutada segades minuti jagu. Siis valada juurde puljong. Kui kaste keeb, lisada eelnevalt vähese külma veega segatud ülejäänud tärklis. Segada ja lisada hakitud tšillipipar, sool ning petersell ja koriander. Serveerida koos riisi-, nuudli-, pasta- või kartulilisandiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee