Lõunasöögi retseptid

Sealiha karrikastmes 

Toidutare, 28. detsember 2004, 12:45
Wok-roog. Sealiha karrikastmes aedviljadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 sl õli
0.5 küünt Küüslauk
7.5 g karripasta
2 dl kookospiim
200 g sealiha
1.25 dl puljong
0.25 tk väike baklažaan
0.5 tk Porgand
25 g rohelised aedoad
värske või kuivatatud basiilik
0.5 sl austrikaste
0.5 tl suhkur
sool maitse järgi

Valmistamine
Kuumutada pannil õli, praadida selles peenestatud küüslauk koos karripastaga. Lisada kookospiim ja kuumutada, kuni piima seest hakkab õli tulema. Lisada ribadeks tükeldatud sealiha, kuumutada 2-3 minutit. Lisada puljong ja tuletiku suurusteks ribadeks tükeldatud köögiviljad, kuumutada veel 5-6 minutit. Lisada austrikaste, suhkur, sool ja basiilik. Serveerida koos riisinuudlitega. Köögivilju ei tohi üle kuumutada, need peavad hamba all mõnusalt krõmpsuma, siis on toit maitsvam.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee