Lõunasöögi retseptid

Õuntega küpsetatud suitsukarbonaad 

Toidutare, 28. detsember 2004, 12:07
Õuntega küpsetatud suitsukarbonaad. Grillroog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g suitsukarbonaad
0.5 tk suur sibul
0.5 sl või
1 sl mädarõigas
0.5 sl sidrunimahl
0.5 tk hapukas õun
sool
Must pipar
pune või majoraan

Valmistamine
Karbonaad lõigata viiludeks ja grillida, pärast grillimist maitsestada ürtide, pipra ja soolaga. Sibulad hakkida ja kuumutada võis poolpehmeks. Lisada maitseks sidrunimahla, soola, pipart ja kuumutada veel veidi tasasel tulel. Lõpuks segada hulka mädarõigas. Õunad koorida, eemaldada südamikud, lõigata 2 cm paksusteks ketasteks ja kergelt grillida. Tõsta õunaviilud lihale ja panna õuntele sibulasegu. Tõsta toit küpsetusahju ja kuumutada 125°C juures 10 minutit. Laualeandmisel puistata peale hakitud majoraani või punet. Juurde pakkuda kas ahjukartuleid või küpsetus ahjus pruunistatud keedukartuleid. Lisandiks sobib ka soe köögiviljasalat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee