Lõhe-avokaadosalat pastaga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
53.3 g penned ehk putkmakaronid
0.5 dl vesi
0.3 tk väike porru
0.3 tk Kurk
45 g Avokaado
sidrunimahl
40 g külmsuitsuforell
33.3 g *15% Créme Bonjouri küüslaugu-toorjuust
0.16 dl rasvata piim
0.6 tl riivitud mädarõigas
0.3 sl sidrunimahl või õunaäädikas
Must pipar
0.16 dl hakitud till
kaunistuseks tillioksad
Valmistamine
Keeda penned pakendil oleva juhendi järgi. Nõruta ja loputa hästi külma veega. Lõika porru pooleks ja loputa hästi. Viiluta porru ja lõika kurk kuubikuteks või ribadeks. Koori poolitatud avokaado, lõika kuueks viiluks ja viilud diagonaalselt pooleks. Võid pritsida avokaadotükkidele sidrunimahla, et takistada nende tumenemist. Viiluta forell. Sega jahtunud pasta, porru, kurk ja forell salatiks. Jäta kaunistuseks alles mõni forelliviil. Sega kastmeained. Vala kaste salati hulka. Tõsta avokaado- ja forelliviilud salatile. Lase seista mõni tund külmkapis. Enne serveerimist puista salatile tilli.
Kommentaarid (0)