Veiseliha retseptid

Kapsa-veiselihavorm 

Toidutare, 28. detsember 2004, 10:22
Kapsa-veiselihavorm. 1 portsjon - 312 kcal.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g taine veiseliha
0.5 tl taimeõli
1.875 dl köögiviljapuljong 1 tl pulbrist
sool
Must pipar
0.25 tl Köömne seemned
0.25 tl kuivatatud majoraan
125 g kartul
Juurseller
0.75 tk Porgand
0.25 tk Porrulauk
0.0625 tk Valge peakapsas
0.5 tk Sibul
0.5 tk Loorber
garneeringuks erivärvilised paprikaribad

Valmistamine
Lõika liha suupärasteks tükkideks. Kuumuta suures kastrulis õli ja prae lihakuubikud läbi. Kui liha on pruunistunud, lisa hakitud sibul ja prae kergelt. Vala puljong lihale. Maitsesta soola, pipra, köömnete ja majoraaniga. Hauta eelsoojendatud praeahjus 180°C juures kaane all 40 minutit. Lõika kartulid, sellerijuur ja porgandid kuubikuteks, porru rõngasteks ning peakapsas laiemateks ribadeks. Lisa köögivili ja loorber vormile ning hauta veel 25 minutit. Garneeri erivärviliste paprikaribadega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee