Lõunasöögi retseptid

Tomatisupp III 

Toidutare, 28. detsember 2004, 09:05
Tomatisupp. 1 portsjon - 212 kcal.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tl taimeõli
2 tl tomatipasta
100 g kooritud konservtomatid
0.5 tl Rosmariin
0.5 dl kuiv punane vein
1.5 dl köögiviljapuljong 0.5 tl pulbrist
suhkur
1 noaotsatäis sidrunikoor
sool
Must pipar
1 sl väherasvane parmesani või muu juust v. muu kõva juust
1 viil terasai
garneeringuks basiilikulehed

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta kastrulis õli ning hauta sibul ja küüslauk klaasjaks. Lisa tomatipasta, tomatid ja rosmariin. Vala juurde punane vein ja köögiviljapuljong. Keeda pidevalt segades 5 minutit. Maitsesta tomatisupp sidrunikoor, soola ja pipraga. Puista peale riivitud juust ja serveeri saiaviiluga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee