Toidukordade retseptid

Valged piparkoogid 

Toidutare, 18. detsember 2004, 01:42
Valged piparkoogid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g küpsetusmargariin või või
1 dl suhkur
1 tk muna
0.5 dl 35% rõõsk koor
2.75 dl nisujahu
1.25 dl kartulitärklis
2 tl vanillsuhkur
1 tl jahvatatud kardemon või piparkoogimaitseaine
0.5 tl Küpsetuspulber

Valmistamine
Vahustada rasvaine suhkruga, lisada vahustades juurde muna. Segada kuivained omavahel ja lisada vaheldumisi vahukoorega tainasse. Segada ühtlaseks sitkeks tainaks ning panna umbes kolmeks tunniks külmkappi tahenema. Enne küpsetamist rullida tainas jahusel laual õhukeseks. Lõigata piparkoogivormidega kujukesed ja asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetada 200°C juures 8-10 minutit. Jahutada ja kaunistada glasuuriga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee