Valged piparkoogid
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
125 g küpsetusmargariin või või
1 dl suhkur
1 tk muna
0.5 dl 35% rõõsk koor
2.75 dl nisujahu
1.25 dl kartulitärklis
2 tl vanillsuhkur
1 tl jahvatatud kardemon või piparkoogimaitseaine
0.5 tl Küpsetuspulber
Valmistamine
Vahustada rasvaine suhkruga, lisada vahustades juurde muna. Segada kuivained omavahel ja lisada vaheldumisi vahukoorega tainasse. Segada ühtlaseks sitkeks tainaks ning panna umbes kolmeks tunniks külmkappi tahenema. Enne küpsetamist rullida tainas jahusel laual õhukeseks. Lõigata piparkoogivormidega kujukesed ja asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetada 200°C juures 8-10 minutit. Jahutada ja kaunistada glasuuriga.
Kommentaarid (0)