Küpsetised

Piparkoogikorvid 

Sirje Rekkor, 17. detsember 2004, 23:49
Täidisega piparkoogikorvid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g piparkoogitainas
määrimiseks või

Valmistamine
Muretainakorvikeste vormid määrida hästi võiga. Tainas rullida jahusel laual õhemaks ja tõsta vormidesse. Enne küpsetamist lasta 10 minutit jahedas seista. Torkida igale korvipõhjale kahvliga mõned augukesed ja küpsetada 225°C juures ahjus 5-7 minutit. Lasta korvikestel mõni hetk jahtuda, seejärel täita meelepärase täidisega (paks ahjuõunajogurt, maitsestatud kohupiim, maitsestatud toorjuust, jäätis). Kaunistada jõhvikatega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee