Kiudainerikkad toidud

Astelpajukreem 

Toidutare, 3. oktoober 2008, 15:22
Kui kasutada suhkruga astelpajumahla, siis vähendada suhkrukogust.

4 munakollast
100 g suhkrut
150 g hapukoort
1/4 l astelpajumahla (suhkruta) võib asendada ka astelpajumarjadega
125 ml aprikoosimahla
6 lehte želatiini
4 munavalget
125 g rõõska koort
Kui kasutada suhkruga astelpajumahla, siis vähendada suhkrukogust. Munakollane vahustada suhkruga. Sellele lisada hapukoor, astelpajumahl ja aprikoosimahl. Želatiin sulatada ja massile lisada. Mass asetada mõneks minutiks külmkappi. Munavalge ja rõõsk koor eraldi vahustada ja massiga ühtlaselt segada. Segatud mass asetada 30 min külmkappi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee