Lõunasöögi retseptid

Hõlbus kartuli-vorsti pajaroog 

Maire Suitsu, 24. juuni 2010, 09:54
Hõlbus kartuli-vorsti pajaroogFoto: Jaan Heinmaa
Vürtsikas pajaroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 kg tarbimisvalmis grillvorstikesed või pehmem suitsuvorst
10 tk Kartul (keedetud)
3 tk Sibul
1 sl Õli
1 väike purk kooritud tomatid
1 tk Tume lihaleemekuubik
2 sl Põletav tšillikaste või muu vürtsikaste
maitseroheline

Valmistamine
Lõika suitsuvorst umbes 5 mm paksusteks viiludeks, peened grillvorstikesed poolita või jäta terveks. Koori kartulid ja lõika samuti 5 mm paksusteks viiludeks. Lõika kooritud sibulad mõne mm paksusteks ketasteks või õhemateks sektoriteks ning küpseta neid suurem hautamisnõu põhjal või kaanega pannil kuumas õlis mõlemalt poolt kuni kerge pruunistumiseni. Poolita konservtomatid pikuti ja lao sibulate peale, lisa ka vedelik, mille hulka on segatud riivitud leemekuubik ja meelepärane vürtsikaste. Lao tomatikihi peale kartul ja vorst. Kata roog tihedalt kaanega ja hauta väikesel kuumusel 10–15 minutit ehk kuni kõik toiduained on läbi kuumenenud. Riputa peale maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee