Taimetoidu retseptid

Seene-singitäidisega munarull 

Toidutare, 11. detsember 2004, 12:09
Soolane suupiste.

Tainas:
2,5 dl jahu
0,5 tl soola
6 dl piima
2 muna
50 g tomatipastat
50 g sulatatud võid
Täidis:
150 g suitsu-keedusinki
1 sl õli
200 g shampinjone
1 sibul
1 küüslauguküüs
0,5 tl soola
200 g ürtidega toorjuustu
0,5 tl purustatud musta pipart
peotäis suvisibulat
Põhjaks sega kuivad ained kokku ja mikserda juurde pool piimakogusest. Kui segu on ühtlane, lisa edasi mikserdades ka ülejäänud ained. Kalla taigen küpsetuspaberiga voodedatud ahjuplaadile ja küpseta 200° juures 30 minutit ja kummuta küpsetuspaberile jahtuma. Vahepeal valmista täidis. Kuumuta peenestatud sink pannil väheses õlis krõbedaks ja tõsta vahukulbiga ära. Kuumuta samal pannil tükeldatud seeni ja sibulat ning noaga peenestatud küüslauku, kuni kogu seentest irdunud vesi on aurustunud. Kui segu on jahtunud, lisa ülejäänud ained ja maitsesta. Määri segu tainaplaadile ja rulli kokku nagu rullbiskviit. Keera, ühenduskoht all, küpsetuspaberisse ja lase jahtuda. Serveeri juppideks lõigatuna.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee