Kalatoitude retseptid

Heeringa-kartuli vormivõileib 

Toidutare, 11. detsember 2004, 12:08
Maitsev suupiste

0,5 kg koorega keedetud kartuleid 2 väikest purki marineeritud heeringahoidist 400 g rukkileiba 300 – 400 g paksu hapukoort 1 dl peenestatud tilli 1 dl peenestatud murulauku 0,25 tl purustatud musta pipart Lõika kartul, leib ja nõrutatud heeringas väikesteks kuubikuteks. Kata 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga; lõika paraja suurusega pabeririba ka serva katteks. Raputa vormi põhjale veidi rohkem kui pool leivakuubikutest. Sega hapukoore hulka till, murulauk, pipar, heeringa- ja kartulitükid ja ülejäänud leib. Kui segu tõmbub liiga kuivaks, lisa hapukoort. Kalla segu leivakuubikute peale, kata vorm kinni ja lase mõni tund või järgmise päevani külmas maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee