Väherasvased toidud

Punane püreesupp lisanditega 

Toidutare, 11. detsember 2004, 12:07
Maitsev peedisupp. Paku juurde kuival pannil pruunistatud saia.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g Peet
0.25 tk Varsseller
0.25 tk Punane sibul
0.5 tk Küüslauk
3.75 dl vesi
0.75 tk leemekuubik
0.25 sl punane veiniäädikas
0.125 tl purustatud must pipar
kuivataud pune
JOGURTILISAND
0.75 dl jogurt (paks)
0.25 g sinihallitusjuust
0.25 tl suhkur
BRUSCHETTA
2 viilu täistera-röstsai
0.25 tk Küüslauk
oliivõli

Valmistamine
Puhasta köögivili, lõika väikesteks tükkideks ja pane koos leemekuubikutega keeva vette. Lisa äädikas ja maitseained, lase väikesel tulel pehmeks haududa. Töötle sauseguri või köögikombainiga püreeks, aja vajaduse korral uuesti kuumaks. Pudenda sinihallitusjuust sõrmedega ja sega lusikaga jogurti hulka, lisa ka suhkur. Jaga supp taldrikutesse, tõsta jogurtisegu peale. Paku juurde kuival pannil pruunistatud saia, mis on pooleks lõigatud küüslauguküünega üle hõõrutud ja siis õliga üle pintseldatud. Hea teada !Ühe terve varsselleri võid asendada 100 g sellerimugulaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee