Lõunasöögi retseptid

Singitort II 

Toidutare, 7. november 2008, 10:11
Singitort II Jaan Heinmaa
Kui soovid toekamat torti, kasuta saia asemel röstileiba. Serveerides torti samal päeval, immuta esimest kihti kergelt puljongiga, kui järgmisel päeval, pole immutada vaja.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk röstisai (või -leib)
1 tuub(175 g) *Kavli krevetijuust
0.75 dl *majonees
0.75 dl hapukoor
1 tk hapu õun
150 g sink
1 dl *majonees
1 dl paksem hapukoo (nt Alma)
15 viilu *sink
1 väike kobar Viinamarjad
2 tk Kiivi
käharpetersell
kreeka pähklid

Valmistamine
Lao alusele 6 saiaviilu (kolm viilu kahes reas) ja kata need krevetijuustuga. Lao peale järgmised 6 saiaviilu. Lõika sink kuubikuteks ja riivi õun, sega koore ja majoneesiga. Määri saadud täidis saiaviiludele ja lao peale kolmas kiht saia. Kui soovid ümmargust torti, aseta selle peale suurem taldrik ja lõika tort ümmarguseks. Sega hapukoor majoneesiga, kata sellega tort pealt ja külgedelt. Lase mõned tunnid või järgmise päevani külmas seista. Kaunista vahetult enne serveerimist singilõikude, viinamarjade, kiivilõikude, käharpeterselli ja kreeka pähklitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee