Kogus: ühele
Koostisosad
2 tk röstisai (või -leib)
1 tuub(175 g) *Kavli krevetijuust
0.75 dl *majonees
0.75 dl hapukoor
1 tk hapu õun
150 g sink
1 dl *majonees
1 dl paksem hapukoo (nt Alma)
15 viilu *sink
1 väike kobar Viinamarjad
2 tk Kiivi
käharpetersell
kreeka pähklid
Valmistamine
Lao alusele 6 saiaviilu (kolm viilu kahes reas) ja kata need krevetijuustuga. Lao peale järgmised 6 saiaviilu. Lõika sink kuubikuteks ja riivi õun, sega koore ja majoneesiga. Määri saadud täidis saiaviiludele ja lao peale kolmas kiht saia. Kui soovid ümmargust torti, aseta selle peale suurem taldrik ja lõika tort ümmarguseks. Sega hapukoor majoneesiga, kata sellega tort pealt ja külgedelt. Lase mõned tunnid või järgmise päevani külmas seista. Kaunista vahetult enne serveerimist singilõikude, viinamarjade, kiivilõikude, käharpeterselli ja kreeka pähklitega.
Kommentaarid (0)