Gluteenivabad retseptid

Seenepaprikašš ehk seened paprikases kastmes 

Sirje Rekkor, 6. detsember 2004, 00:29
Ungari köök. Paprikapulbriga maitsestatud praetud seened-sibulad hapukoorega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
125 g värsked mahedamaitselised seened (kuuseriisikad, kukeseened, puravikud)
0.25 tk suur sibul
10 g mage searasv
sool
Paprika (jahvatatud)
0.5 dl hapukoor

Valmistamine
Seened puhastada ja hakkida peeneks. Sibul koorida ja hakkida. Seeni kuumutada väheses rasvas koos sibulaga. Soovi korral võib lisada paprikaviile. Kui seenemahl on aurustunud, maitsestada roog soola ja paprikapulbriga. Segada juurde hapukoor ning lasta hetkeks keema tõusta. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee