Ungari köök

Letšo 

Toidutare, 6. detsember 2004, 00:19
Ungari köök. Paprika-tomatihautis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg roheline paprika
750 g Tomat
150 g Sibul
40 g suitsupekk
80 g searasv
3 küünt Küüslauk
suhkur
sool
Paprika (jahvatatud)

Valmistamine
Tomatid kasta üheks minutiks kuuma vette ja koorida. Lõigata veerandikeks või sektoriteks. Paprikal eemaldada seemned ning valged membraanid, viljaliha lõigata ribadeks. Suitsupekk lõigata väikesteks kuubikuteks ja pruunistada kergelt. Lisada searasv ja hakitud sibul ning praadida, kuni sibul on klaasjas. Maitsestada paprikapulbriga. Lisada tükeldatud paprika ja tomatid ning hautada kaane all tasasel tulel, kuni toiduained on pehmed.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee