Ungari köök

Vorstisupp 

Toidutare, 5. detsember 2004, 23:51
Ungari köök. Vorstisupp hapukapsaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
100 g hapukapsas
2.5 dl vesi
25 g suitsuvorst
0.25 sl purustatud köömned
0.125 tk Sibul
10 g searasv
10 g nisujahu
sool
0.5 sl hapukoor
mahe paprikapulber

Valmistamine
Kurnata hapukapsastelt vedelik ja segada veega, nii et saab 1 kiiter supivedelikku. Kuumutada vedelik keema, lisada hapukapsas ja viilutatud suitsuvorst. Maitsestada köömnetega ning keeta tasasel tulel, kuni kapsas on poolpehme. Sibul koorida, hakkida ja kuumutada rasvas klaasjaks. Lisada jahu ja paprikapulber, kuumutada kergelt läbi. Lisada 2 dl vett, segada hoolikalt, kuumutada läbi ja lisada kapsastele. Keeta suppi, kuni kapsad on pehmed. Vajadusel maitsestada soolaga. Serveerimisel lisada hapukoor.