Poola köök

Liharullid kastmes 

Toidutare, 5. detsember 2004, 23:26
Liharullid Varssavi moodi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
150 g ristikiudu lõigatud lihaviil
0.25 tk suur sibul
0.75 sl Riivsai
sool
Must pipar
0.5 sl õli
1 dl vesi või puljong
0.25 sl või
0.5 tl nisujahu

Valmistamine
Lihaviilud vasardada hästi õhukeseks, puistata peale soola ja pipart. Sibulad hakkida, segada riivsaiaga ja panna lihaviiludele. Keerata lihaviilud rulli, siduda niidiga või kinnitada tikkudega. Rasv sulatada pannil, liharullid pruunistada kuumas rasvas igast küljest. Liharullid panna hautamispotti, lisada veidi vett või puljongit ja hautada tasasel tulel kaane all, kuni liharullid on pehmed (45-60 minutit). Hautamise lõpul lisada kastmele vähese veega segatud jahu, keeta tasasel tulel 5-6 minutit. Valmis rullid võtta kastmest välja, eemaldada niidid või tikud, liharullid panna serveerimiseni kastmesse tagasi. Serveerida võib kastmes või eraldi. Lisandiks pakutakse tataraputru, tangu- või kruubiputru, keedetud kartuleid ja värsket salatit või marineeritud köögivilju.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee