Veiseliha retseptid

Tatari biifsteek 

Sirje Rekkor, 5. detsember 2004, 22:33
Toores hakitud veiseliha muna, marineeritud kurgi, sibula ja murulauguga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g hästi värske kvaliteetne veise sisefilee
0.5 tl sinep
0.25 sl oliivõli
0.25 tl vürtsikaste
0.125 tl sool
0.0625 tl jahvatatud must pipar
1 tk *toores värske munakollane
1 kuhjaga tl hakitud sibul
1 tl hakitud marineeritud kurk
hakitud värske murulauk
rukkileib
jääkülm viin

Valmistamine
Peenestada lihafilee, lisada ülejäänud ained. Segada ühtlaseks. Hakkmassist vormida 4 ümmargust pätsikest, asetada taldrikule ja suruda kergelt lamedaks. Katta taldrik toidukilega ja panna vähemalt 30 minutiks külmkappi, et maitsed ühtlustuksid. Serveerimisel suruda iga pätsi keskele lohk ja asetada sinna toores värske munakollane. Iga pätsi kõrvale tõsta 1 kuhjaga teelusikatäis peenestatud sibulat ja teine teelusikatäis peenestatud marineeritud kurki. Puistata munakollastele hakitud murulauku ja serveerida kohe. Juurde pakkuda rukkileiba ja jääkülma viina.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee