Kiudainerikkad toidud

Soe sibula-seenesalat maisi ja paprikaga 

Sirje Rekkor, 5. detsember 2004, 21:17
Serveerida võib suupistena või kerge einena koos röstileivaga. Lisandiks sobib ka praetud liha või sink.

Koostisosad
8 tk suur sibul
2 purki konservšampinjonid
1 purk konservmais või maisi-hernesegu
1 tk suur punane paprika
sool
Must pipar
praadimiseks õli

Valmistamine
Sibulad koorida ja lõigata õhukesteks ratasteks. Paprika puhastada seemnetest ning tükeldada ribadeks. Rasvaine kuumutada pannil, praadida selles sibul ja paprika. Lisada nõrutatud ja viilustatud šampinjonid, kuumutada paar minutit. Viimasena lisada nõrutatud mais. Kuumutada veel koos mõni minut. Serveerida võib suupistena või kerge einena koos röstileivaga. Lisandiks sobib ka praetud liha või sink.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee