Kalatoitude retseptid

Kuum kalasalat 

Sirje Rekkor, 5. detsember 2004, 20:58
Kuum kalasalat aedviljadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g lõhefilee
sool
Valge pipar
praadimiseks õli
sidrunimahl
400 g Hiina kapsas
1 dl riivitud porgand
1 dl ribastatud paprika
1 dl ribastatud õun
1 dl apelsinimahl
sidruniga wok-maitseaine
austrikaste (võib asendada Vegetaga)

Valmistamine
Hiina kapsas lõigata ribadeks ja kuumutada vokkpannil apelsinimahlas pidevalt segades. Lisada riivitud porgand, ribastatud paprika ja õun. Maitsestada, kuumutada hetk koos. Praadida eraldi pannil väheses õlis kalafileeribad, maitsestada valge pipra ja soolaga. Kalale võib piserdada ka pisut sidrunimahla. Serveerida vahetult pärast valmistamist. Serveerimisel panna vaagnale või taldrikule esmalt köögivilja-õunasegu, sellele kalafileeribad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee