Retseptid

Peekoni-oliivisuupisted 

Toidutare, 31. detsember 2007, 11:08
Peekoni-oliivisuupisted
Peekoni-oliivisuupisted. Meespere lemmikud, mis maitsevad kõige hõrgumini otse ahjust võetuna.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g peekon
20 tk must kivita oliiv (või must kuivatatud ploom)

Valmistamine
Eemalda peekonilt kamar ja lõika liha pikuti pooleks. Keera oliiv peekoni sisse rulli, torka tikuga läbi ning küpseta 200°C juures ahjus 15 minutit. Serveeri soojalt. Kui sa oliive ei armasta, võid kasutada nende asemel musti kuivatatud ploome või banaanitükke.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee