Kalatoitude retseptid

Hõrgud kurgisuupisted kahel moel 

Toidutare, 29. detsember 2008, 10:44
Hõrgud kurgisuupisted Jaan Heinmaa
Kurgisuupisted muna-anšoovise- või juustu-pähklitäidisega. Serveeri kurgisuupisteid lõuna- või õhtusöögi eelroana või kerge öise einena.

Koostisosad
MUNA-ANŠOOVISETÄIDIS
2 tk keedetud muna
2.5 sl toasoe või
4.5 tk nõrutatud anšoovis
1 sl hakitud till
1 tk pikk kurk
JUUSTU-PÄHKLITÄIDIS
2.5 sl hapukoor
1 dl purustatud metsapähklid
1 tk pikk kurk
75 g sinihallitusjuust

Valmistamine
Lõika kurgid 2-3 cm pikkusteks tükkideks. Uurista iga kurgitüki pinda väikese lusikaga süvend ja lao tükid serveerimisalusele. Täida süvendid erinevate täidistega. Muna-anšoovisetäidise jaoks tükelda keedetud munad ja sega hulka pehme või. Tükelda anšoovised ning lisa koos tilliga muna-võisegule. Juustu-pähklitäidise jaoks lõika juust väikesteks kuubikuteks, sega hulka hapukoor ja pähklid. Täida kurgisüvendid ja kaunista.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee