Kalatoitude retseptid

Lõhevaht kartuliketastel 

Toidutare, 4. detsember 2004, 12:20
Vahune lõhetäidis kartuliketastel on maitsev suupiste igale külmlauale (30 tk).

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
10 tk suurem keedetud kartul
400 g soolaforell või -lõhe
2 dl hapukoor
2 dl vahukoor
1 tl sinep
2 sl hakitud värske till
2 tl või kuivatatud till
Valge pipar
vajadusel sool
kaunistamiseks till

Valmistamine
Peenesta kala köögikombainiga, sega maitserohelise, hapukoore ja vahustatud koorega. Maitsesta, vahusta mikseriga kohevaks vahuks ja hoia jahedas. Lõika keedetud kartulid 1 cm paksusteks ketasteks. Pritsi kartuliviiludele kilekoti või tordipritsi abil lõhevahtu ning kaunista tillioksaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee