4. detsember 2004, 12:20
Lõhevaht kartuliketastel
Vahune lõhetäidis kartuliketastel on maitsev suupiste igale külmlauale (30 tk).
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
10 tk suurem keedetud kartul
400 g soolaforell või -lõhe
2 dl hapukoor
2 dl vahukoor
1 tl sinep
2 sl hakitud värske till
2 tl või kuivatatud till
Valge pipar
vajadusel sool
kaunistamiseks till
Valmistamine
Peenesta kala köögikombainiga, sega maitserohelise, hapukoore ja vahustatud koorega. Maitsesta, vahusta mikseriga kohevaks vahuks ja hoia jahedas. Lõika keedetud kartulid 1 cm paksusteks ketasteks. Pritsi kartuliviiludele kilekoti või tordipritsi abil lõhevahtu ning kaunista tillioksaga.
Kommentaarid (0)