Kiudainerikkad toidud

Kohupiima-rukkileiva magustoit 

Toidutare, 2. detsember 2004, 02:04
Kohupiima-rukkileiva magustoit õunamoosiga.

Koostisosad
100 g või
300 g riivitud rukkileib
3 sl suhkur
2 tl Kaneel (jahvatatud)
5 dl õunamoos või -püree
200 g *kohupiim
200 g hapukoor
5 sl suhkur
1 tl vanillsuhkur

Valmistamine
Riivi leib jämeda riivi või köögikombainiga ja pruunista pannil võis. Maitsesta suhkru ja kaneeliga ning lase täielikult jahtuda. Sega kohupiim hapukoore ja suhkrutega. Võta 2 liitrit mahutav klaaskauss ning puista selle põhja kiht jahtunud riivleiba. Tõsta peale moosi ja seejärel kohupiimasegu. Kasuta samal viisil ära kõik ained. Pealmiseks kihiks jäta leivapuru. Võid selle roa serveerida kohe või panna külmkappi mõneks tunniks maitsestuma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee