Lõunasöögi retseptid

Suitsuseakoot hapukapsaga 

Toidutare, 2. detsember 2004, 01:45
Suitsuseakoot hautatud hapukapsaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk suitsutatud seakoot
1 kg *hapukapsas
1 dl õli
5 dl vesi
sool
suhkur

Valmistamine
Aja vesi potis keema, pane koot sisse ja lase madalal kuumusel pehmeks haududa. Pane teise paksupõhjalisse keedunõusse koos vee ja õliga hauduma ka hapukapsas. Jälgi, et hautamise ajal oleks anuma põhjas pidevalt vett. Kui kapsas on poolpehme, maitsesta seda 1-2 tl soolaga. Väga hapule kapsale lisa maitse pehmendamiseks suhkrut. Tõsta keenud koot väiksele ahjupannile, kalla vormi veidi keeva vett ning lase 200°C juures tund aega pruunistuda. Serveeri koos hapukapsa ja keedetud kartulitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee