Lõunasöögi retseptid

Kiire panniroog 

Lia Virkus, 8. september 2008, 07:57
Kiire panniroogFoto: Jaan Heinmaa
Igapäevane panniroog, kus saab edulakt ära kasutada eelmise päeva lõunast üle jäänud kartuleid, sinki, keeduvorsti või praejääke.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk Sibul
õli
150 g kupatamist mittevajavad seened
6 tk keedetud kartul
150 g suitsusink
lisaks marineeritud peet ja kurk

Valmistamine
Pruunista peenestatud suitsusink madalal kuumusel ja kalla pannilt ära. Pane asemele hakitud sibul ja veidi õli ning kuumuta sibul läbipaistvaks. Lisa tükeldatud seened ja kuumuta segades, kuni seentest väljakeenud mahl on aurustunud. Lisa tükeldatud kartulid ja singitükid ning lase läbi kuumeneda. Panniroa juurde maitseb hästi marineeritud peet või kurk.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee