Veiseliha retseptid

Täidetud šnitsel 

Harri Ilves, 22. august 2008, 08:03
Täidetud šnitsel Jaan Heinmaa
Suitsupeekoni ja juustuga täidetud veiselihašnitsel.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 viilu hästilaagerdunud veise välisfilee
1 viil peekon
1 viil tahke juust (0.5 cm paksune viil)
sool
purustatud must pipar
1 tk muna
Riivsai
praadimisõli

Valmistamine
Vasarda fileetükid ettevaatlikult õhukeseks ning raputa pipraga üle. Pane ühele lihatükile peekoni- ja juustuviil ning kata teise lihatükiga. Kasta šnitsel lahtiklopitud munasse ja seejärel riivsaiasse. Prae kuumas õlis madalamal kuumusel, kuni juust on peaaegu sulanud ja liha küps. Maitsesta soolaga. Ole ettevaatlik, et riivsaia kiht liialt ei pruunistuks. Serveeri rohelise salati ning keedetud kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee