Mandlisarved
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
100 g või või margariin
3 dl nisujahu
1 sl suhkur
0.5 tl sool
1 dl piim
25 g pärm
100 g *mandlimass
25 g või või margariin
1 tl vanillsuhkur
määrimiseks muna
Valmistamine
Sõmerda kausis või köögikombainiga ühtlaseks või, nisujahu, suhkur ja sool. Lahusta pärm leiges piimas ning lisa see kergelt segades jahusegule. Lase tainal 30 minutit seista soojas. Peenesta mandlimass ja sega pehme rasvainega. Maitsesta vanillsuhkruga. Rulli tainas suureks kettaks ning jaga see 12 osaks. Pane igale kolmnurgale täidist ja keera laiemast otsast alustades rulli. Tõsta rullid küpsetuspaberiga kaetud plaadile ning painuta sarvekujuliseks. Lase sarvedel hästi kerkida, määri munaga ja küpseta 225°C juures umbes 8 minutit.
Kommentaarid (0)