Toidukordade retseptid

Mandlisarved 

Toidutare, 1. detsember 2004, 21:36
Mandlitäidisega sarvesaiad (12 tk).

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
100 g või või margariin
3 dl nisujahu
1 sl suhkur
0.5 tl sool
1 dl piim
25 g pärm
100 g *mandlimass
25 g või või margariin
1 tl vanillsuhkur
määrimiseks muna

Valmistamine
Sõmerda kausis või köögikombainiga ühtlaseks või, nisujahu, suhkur ja sool. Lahusta pärm leiges piimas ning lisa see kergelt segades jahusegule. Lase tainal 30 minutit seista soojas. Peenesta mandlimass ja sega pehme rasvainega. Maitsesta vanillsuhkruga. Rulli tainas suureks kettaks ning jaga see 12 osaks. Pane igale kolmnurgale täidist ja keera laiemast otsast alustades rulli. Tõsta rullid küpsetuspaberiga kaetud plaadile ning painuta sarvekujuliseks. Lase sarvedel hästi kerkida, määri munaga ja küpseta 225°C juures umbes 8 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee