Kalatoitude retseptid

Tuunikalatarrend 

Toidutare, 29. november 2004, 19:15
Paku juurde paksu lahjat majoneesi ja täisteraleiba.

185 g karp tuunikala vesihoidist
6 tl želatiini
4 sl vett
2 sl sidrunimahla
5 dl vett + soovikohane leemekuubik
maitse järgi soola
pisike porrusibul
10 cm värsket kurki
1 sellerivars
0,5 punast paprikat
20 musta kivita oliivi
Valmista tarrendileem heeringasalati õpetuse järgi, kalla suuremasse kaussi ja pane jahtuma. Pudenda nõrutatud tuunikala sõrmedega peenemaks. Lõika köögiviljad pisikesteks tükkideks, oliivid õhukesteks rõngasteks. Kalla läbisegatud toiduained tardumispiiril olevasse lahusesse, kalla külma veega loputatud rõngasvormi ja lase järgmise päevani tarduda.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee