Kiudainerikkad toidud

Tarrendatud köögiviljad 

Toidutare, 29. november 2004, 18:57
Paku koos täisteraleiva ja paksu lahja majoneesiga eineks või ka liharoa kõrvale salatiks.


5 tl želatiini
2 sl sidrunimahla
3 sl vett
4 dl vett + köögiviljaleemekuubik
maitse järgi soola
veidi sibulapulbrit
näputäis pipart
veerand hiina kapsast
2 sellerivart
2 tomatit
1 kollane paprika
peotäis külmutatud herneid või muid sööjatele meelepäraseid köögivilju
Paisuta želatiin veega ja sulata, lisa kuumale puljongile, mille oled maitsestanud sibulapulbri ja jämedalt jahvatatud musta pipraga. Pane jahdeasse.
Puhasta ja peenesta köögiviljad, mille valikut võid teha täiesti oma soovi kohaselt.
Kui leem on paksenemas, sega juurde köögivili, kalla külma veega kastetud vormi ning lase tarduda.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee