Hommikusöögi retseptid

Mozzarella di carozza 

Toidutare, 29. november 2004, 13:41
Mozzarella di carozza ehk friteeritud juustusändvitshid

150 g mozzarellat 8 viilu röstisaia 1 tl kuivatatud punet 2 muna 2 sl piima soola purustatud musta pipart 1 sl jahu Eemalda saiviiludelt koorikud. Lõika juust viiludeks ja kata nendega 4 saiaviilu; kata ülejäänud nelja viiluga. Klopi munad piima ja maitseainetega lahti. Riputa sändvitshide mõlemale küljele jahu, lao siis tihedalt üksteise kõrvale servaga anumasse ja kalla munapiimaga üle. Mõne aja pärast keera võileivad pannkoogilabidaga ümber. Kuumuta laias madalas anumas 5 cm paksune õlikiht ja keeda võileivad selles mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta köögipaberile, et liigne rasv sellesse imenduks; serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee