29. november 2004, 13:41
Mozzarella di carozza
Mozzarella di carozza ehk friteeritud juustusändvitshid
150 g mozzarellat 8 viilu röstisaia 1 tl kuivatatud punet 2 muna 2 sl piima soola purustatud musta pipart 1 sl jahu Eemalda saiviiludelt koorikud. Lõika juust viiludeks ja kata nendega 4 saiaviilu; kata ülejäänud nelja viiluga. Klopi munad piima ja maitseainetega lahti. Riputa sändvitshide mõlemale küljele jahu, lao siis tihedalt üksteise kõrvale servaga anumasse ja kalla munapiimaga üle. Mõne aja pärast keera võileivad pannkoogilabidaga ümber. Kuumuta laias madalas anumas 5 cm paksune õlikiht ja keeda võileivad selles mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta köögipaberile, et liigne rasv sellesse imenduks; serveeri kohe.
Kommentaarid (0)