Küpsetised

Valged mandlipiparkoogid 

Toidutare, 18. detsember 2004, 00:11
Valged mandlipiparkoogid (30 tk).

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
125 g või või margariin
1 dl suhkur
0.5 tk muna
1 sl siirup
0.5 tl Ingver (kuivatud)
0.5 tl Kardemon
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
3.5 dl nisujahu
0.5 tl sooda
0.5 tl küpsetuspulber
15 tk mandel
0.5 tk määrimiseks muna

Valmistamine
Vahusta või ja suhkur kohevaks. Kloppimist jätkates lisa muna ja siirup ning maitseained. Sega kokku nisujahu, sooda ja küpsetuspulber. Lisa kergelt segades tainale. Pane mandlid kuuma vette, eemalda koor ja poolita mandlid. Tee tainast palle ning pane küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Suru igaühesse poolik mandel ning määri küpsised munaga. Küpseta mandlipiparkooke 200°C juures ahju keskosas umbes 10 minutit. Valmis piparkoogid on krõbedad ja kuldkollased.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee